Hur man väljer rätt E-vätska för dina behov

E-vätska är en form av ett ämne som omvandlar till ånga vid användning av en e-cigarett enhet. Det är också känt av andra termer, inklusive e-juice och vape juice. Eftersom det kommer i olika typer, kan man välja vilken man ska använda beroende på deras preferens i vaping. Branschen av e-vätska har vuxit oerhört under årens lopp, med mer än 100 varumärken som verkar endast i USA. Det brukade komma tidigare i e-cig patroner. Men med den ökade populariteten för vape tankar och vape moddar, har sin marknad sett en uppgång.

De viktigaste ingredienserna i e-vätskor är vegetabilisk glycerin, propylenglykol, nikotin, och en aromämne. De två sistnämnda utgör cirka 10% av den totala sammansättningen. Närvaron av nikotin i det gör det en tobaksprodukt. E-vätska finns i en mängd olika typer. Denna artikel avser att kasta lite ljus över hur man väljer rätt e-vätska för dina behov.
Smak

Den första och främsta sak att tänka på innan du köper e-vätskor är smaken. Frågan är hur du smak CBD-olja? E-vätskor finns i en mängd olika smaker. Anledningen till smaken blir absolut nödvändigt beror på den ogynnsamma smaken. Därför måste man välja enligt deras tycke.

För dem som röker, smaken av nikotin blandning blir den mest eftertraktade. Det ger dem samma känsla som att röka en cigarett. Eftersom tillverkarna av e-Liquid känner till detta, de fokuserar på att skapa olika tobaks blandningar. När människor börjar utforska de andra smakerna som finns tillgängliga för deras perusal, börjar de prova dessert, godis, mat och fruktiga smaker. Bland de fruktiga sådana, kan man välja Bubblegum, cool mynta, mentol, lemonad, och vattenmelon smak.

Mat smaker inkluderar bacon, pannkakor, och franska Toast. Förutom dessa, det finns smaker med blandade egenskaper. Det bidrar till att ge kunderna nya upplevelser. De som vill hitta e-vätskor som är inspirerade av alkohol kan kolla in whisky cocktail smaker. Andra smaker i utbudet av drycker inkluderar jordgubbs mjölk och kaffe. Dessert älskare kan prova smaker allt från cheesecake, kakor, pajer och glass. Hitta dem du gillar för att förbättra din vaping upplevelse.
Ingredienserna

Som vi diskuterade ovan, de två viktigaste ingredienserna i e-vätska är propylenglykol (PG) och vegetabilisk glykol (VG). Sammansättningen av dessa i e-vätskan kan variera med produkter. E-vätskan med hög PG har mer smak men inte producerar potent ånga. Å andra sidan, hög VG innehåll säkerställer produktionen av starka ångor med betydligt mindre smak. Det finns kunder för båda kvaliteterna av e-vätskor. Således tillverkar tillverkarna dem i alla sorter. Det finns sådana med en all-VG bas, en all-PG bas, och en blandning av båda i en rad olika nyckeltal. Man måste bara fylla i patronen med smak av det val i en flyte penna och vape lätt.