Hur använder du lustgas?

Typiskt inhaleras Lustgas med en ansiktsmask så att den person som föder tenderar att börja andas lustgasen strax innan sammandragningen inträffar.

“Lustgaseffekten börjar med en fördröjning på ungefär en halv minut. Lustgasen avlägsnas snabbt från kroppen inom några minuter, säger skolparty.

Mellan sammandragningar andas kvinnan som föds normalt för att undvika överdosering. Lustgas kan användas samtidigt som andra former av smärtlindring och till exempel ökar den smärtstillande effekten av vatten vid Poolfödslar.

Se också: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.

“Känns bedövande”
Att använda lustgasen känns som att vara lite full. lustgasen dämpar sinnena och gör huvudet lite suddigt. Tidsuppfattningen blir svårare, men det påverkas också av det faktum att när man kontraherar, vänder fokuset på den kvinna som föder sig till sin egen kropp, inte så mycket till världen runt henne.

“Sensorisk uppfattning kan förändras när man använder Lustgas. Det kan vara svårt för en kvinna som föder att tala tydligt. Dessa känslor tas bort när Lustgasen avtar, påpekar Haahtela.

Att uppleva en huvudrörande effekt är väldigt individuell. Inte alla födslar som de känslor som orsakas av lustgasen, medan för andra är upplevelsen väldigt trevlig. Den Lustgasen förvirrar dock sinnet i en sådan utsträckning att kvinnan som föder den alltid behöver en stödperson.

“En kvinna som andas Lustgas får inte lämnas ensam i ett badkar, till exempel”, säger Haahtela.